Aquarius

Maapallon hallitsija

On eräs olento, jolla lienee paljon sanottavaa Maapalloa koskevista seikoista. Tätä olentoa olemme tottuneet kutsumaan Maapallon hallitsijaksi.

Tiedemiehet eivät ole saaneet selville sitä, mistä maan vetovoima johtuu. Sen otaksutaan aiheutuvan metalleista, joita arvellaan olevan sulana massana maan sisässä. Olemme suuren Isaak Newtonin kannalla tässä asiassa. Kuten olemme maininneet, niin hän huomautti eräässä kirjeessään ystävälleen Bentleylle: "Maan vetovoimaa täytyy syntyä jonkin välittäjän avulla, mutta onko tämä välittäjä aineellista vai aineetonta luonnetta, on kysymys, jonka jätän seuraajieni vastattavaksi."

Mutta katselkaamme tapahtumaa alusta alkaen. Kommentaari kertoo, että "kun aamunkoitteen loistavat pojat, Elohim olivat heränneet seitsemän ikuisuutta kestäneestä olemattomuuden autuudesta (nirvaanasta), he synnyttivät muodon muodottomuudesta ja näin loivat suuren pyörän, äiti maan". [Heprealainen Genesis (Ensimmäinen Mooseksen kirja) kertoo, että Elohim loi maan ja Jehovah loi ihmisen. Elohim on monikkomuoto ja tarkoittaa niitä rakentajien hierarkioita, jotka aurinkokuntamme aamuna ryhtyivät luomaan planeettoja. Jos kutsumme Raamatun vanhemmissa teksteissä mainittuja korkeita henkiolentoja ja hierarkioita sanalla Jumala, niin hämmennämme lopullisesti viisaiden kirjoittamat tekstit. Paavali sanoo olevan paljon »Jumalia ja herroja». (I Kor. 8:5).] Muinaisuuden Rishit (he, jotka olivat täydellisiä ja opettivat erilaisia loitsuja ihmiskunnalle) opettivat, että jokainen planeetta ensin oli pyrstötähti, sitten aurinko ja lopuksi jäähtyi asuttavaksi taivaankappaleeksi. Kun maa oli luotu ja kuun ihmiskunta oli saavuttanut täydellisyyden, niin kuu antoi kaiken elollisen elämän maapallolle. Kuu muuttui kuolleeksi ja imee vampyyrin lailla yöllä sitä elonvoimaa maasta, mitä aurinko on sille päivällä säteillyt. Näin opettivat nämä menneitten aikojen viisaat. [ H. P. Blavatskyn »Salaisesta Opista».]

Kerrotaan, että eräässä loistavien henkien kokouksessa kysyttiin, kuka haluaa lähteä hallitsemaan maata ja elvyttämään sen kasveja ja eläimiä sekä johtamaan sen ihmiset täydellisyyteen suuren suunnitelman mukaisesti. Silloin huudahti eräs ylpeä ja loistava olento, jota Samaeliksi kutsutaan: "Minä lähden." Toiset huudahtivat hämmästyneinä: "Sinäkö, joka olet meistä suurin!" "Minä näin Saatanan laskeutuvan taivaasta niin kuin salaman", kertoo Luukas (10: 18). Hänen asuntonaan on maan sisusta. Hän pitää ihmistä vallassaan maassa mammonan ja magnetismin voimalla. Tästä kertoo Jobin kirja seikkaperäisesti. "Ja kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Herran eteen, tuli myös Saatana heidän joukossaan ja asettui Herran eteen. Niin Herra kysyi Saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta." Ja Saatana sai luvan Herralta kiusata Jobia.

(Kirkot ovat tehneet maan hallitsijasta koko ihmiskunnan vihollisen. Kuitenkin Laki (viisi Mooseksen kirjaa ja Talmut) kieltää Vastustajan ja pakanoiden jumalien kiroamisen. 2. Moos. 22:28 ja 5. Moos. 4:19 sanovat: "Älä häpäise jumalia", sillä Jumala "on jakanut ne kaikille kansoille").

Tri A. Kingsford kertoo "Perfect Way'n toisen painoksen liitteessä, nimeltä "Saatanan salaisuus", seuraavaa:

"Ja seitsemäntenä päivänä lähti Jumalan luota mahtava enkeli, täynnä kuluttavaa vihaa, ja Jumala antoi hänen haltuunsa ulommaisen piirin.

Jumalien joukossa ei ollut ketään hänen kaltaistaan, jonka käsiin on uskottu maailmoitten valtakunnat, voima ja kunnia.

Sillä niin kuin muinaisegyptiläisessä Hermeksen kirjassa sanotaan: Saatana on Kuninkaan temppelin ovenvartija, hän seisoo Salomonin porttikäytävässä, hän pitää hallussaan Pyhäkön avaimet.

Jottei kukaan ihminen astuisi sisään paitsi voideltu, jolla on Hermeksen salaisuus.

Monta nimeä on Jumala antanut hänelle (Saatanalle), mysteerionimiä, salaisia ja kauhistuttavia.

Kunnioita ja pelkää häntä äläkä tee syntiä: lausu vavisten hänen nimensä.

Kaksi on Jumalan sotajoukkoa: taivaassa Mikaelin laumat; syvyydessä (ilmenneessä maailmassa) Saatanan legioonat.

Sillä Saatana on Jumalan Oikeuden (Karman) toimeenpanija, hän kantaa vaakaa ja miekkaa."

Tässä on tri Kingsford todella selvittänyt Saatanan salaisuuden.

Poimintoja artikkelista Ihmiskunnan kohtaloita hallitsevat hierarkiat

elonpyörä — 1962 n:o 1


Etusivu Artikkelit