Ira-Maria Halla

Kristuslapsi meissä

Vasta silloin kun olemme katsoneet silmiin Saatanaa, pimeintä pimeyttä meissä itsessämme, voi Saatana langeta Kristuslapsemme edessä, sillä Saatanahan ei ole muuta kuin langennut enkeli, alempiarvoinen kuin ihminen itse. Voisi melkeinpä sanoa, että jokainen meistä on kuin langennut enkeli, ennen kuin tunnustaa itselleen kaikki pahimmat syntinsä, jopa nekin, joita itse ei ole tehnyt, mutta jotka asuvat ihmisen mielen pimeyden pimeimmällä puolella.

Kuten Jeesuskin sanoi tämän näin: Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät, eli meidän pitää antaa anteeksi itsellemme myös ne teot, joita itse emme ole tehneet, vaan joita toiset ihmiset tekevät. Ja antamalla anteeksi toisille heidän syntinsä, voimme samalla antaa anteeksi myös itsellemme. Vasta täydellisen anteeksiantamisen ja hyväksymisen jälkeen Kristuslapsi meissä voi puhdistaa meidät suurella armollaan, ja vasta sen jälkeen kaikki mitä sanot, teet ja luot, voi kantaa sinun kauttasi tervettä hedelmää. Vasta silloin sinun sielusi puutarha voidaan pyhittää sellaiseksi puutarhaksi, jota voit vapaasti kyntää, kylvää ja niittää. Vasta silloin voit korjata satoasi ja jakaa muillekin ihmisille sekä siemeniäsi että hedelmiäsi, sillä nyt satosi on Kristuslapsesi kyynelillä puhdistettu ja kirkastettu.

Ja mikä, mitä ja kuka on Kristuslapsi meissä? Kristuslapsi on itse Jumalan ilmentymä meissä jokaisessa. Aivan kuten on olemassa ihmismielen syvyys ja pimeys, niin on myös valo ja korkeus. Mutta kirkkautta meissä ei olisi ilman Jumalaa. Ja aivan kuten alussa oli A ja O, niin on ollut myös matkamme alussa. Silloin kun olemme maailmaamme syntyneet. Jo silloin olemme olleet yhtä Kristuslapsemme kanssa. Jokainen uusi elämä on kuin Kristuslapsen syntymä, mutta jokaisen pitää itse elämänsä matkan varrella oppia tuo lapsi itsestään löytämään. Ja Kristuslasta ei voi löytää ilman kaikkein suurinta Vapahtajaa, ilman Jumalaa. Sillä ei olisi Kristuslasta ilman Jumalaa. Ja kuten oli matkamme alussa A ja O, niin kohtaaminen Jumalan kanssa on ikään kuin uusi A ja uusi O. Se on uudestisyntymisesi hetki, uuden matkasi alku. Ja jälleen olet yhtä Kristuslapsesi kanssa.

Eikä sinun enää tarvitse opetella kohtaamaan Saatanaa ja pimeintä pimeyttä itsessäsi, sillä sen matkan olet jo tehnyt. Nyt voit jatkaa uutta matkaasi Jumalan lapsena, kantaen sisälläsi Kristuslasta, nauttien kaikista armolahjoista, joilla sinua on siunattu. Ja kaikissa, jotka kantavat sisällään puhdasta Kristuslasta, asuvat myös kaikki armolahjat. Mutta kaikkien ei ole tarkoitus niitä kaikkia elämässään käyttää. Aivan kuten ihmiset erikoistuvat eri ammattialoille, niin samoin on armolahjojen kanssa, riippuen siitä mitä tehtävää varten sinut on maailmaan luotu. Riippuen siitä, mikä on Jumalan tarkoitus sinun matkaasi varten. Ja kun vain jatkat uutta puhdasta kulkuasi Jumalan johdatuksen alla, Kristuslapsesi ääntä kuunnellen, voit kulkea siunauksen sateen alla, ja tuntea uuden armon syntyvän jokaisena aamunasi. Ja tuo johdatus ja siunaus myös kuljettaa sinut kohti elämäntehtävääsi, kohti oikeita ihmisiä, kohti oikeita tapahtumia, kohti ihmeitä, kohti mysteerejä, mutta niitäkin vain ja ainoastaan silloin, jos niiden eväitä elämäntehtävääsi tarvitset. Sitä elämäntehtävää, jonka Jumala on sinulle tarkoittanut. Ja jonain päivänä ehkä ymmärrät elämäntehtäväsi. Ja jos se on Jumalan siunaama, tulet sen myös tuntemaan.

Alan tunnistaa omaa elämäntehtävääni, ja se on niin rikas ja runsas, että saan nauttia puutarhani sadosta ja sen hedelmistä jokaisena päivänäni. Siitä riittää ravinto omalle matkalleni, mutta siitä riittää paljon myös muille ihmisille. Ymmärrän nyt sen, että mitä suuremman pimeyden kautta olet matkasi kulkenut, sitä kirkkaammin Kristuslapsi sinussa voi ilmentää itseään. Ja se miten Kristuslapsi meissä itseään ilmentää, on ikään kuin koko väripaletin kirjo, kuin täydellinen sateenkaari vailla alkua ja loppua. Kristuslapsessamme ovat kaikki mahdollisuudet, kaikki avaimet. Ja etsivä voi ne löytää. Aivan kuten eräässä laulussa sanotaan: "Etsikää ensin Jumalaa, ja hänen vanhurskauttaan. Niin kaikki muukin teille annetaan."


Etusivu Artikkelit